Historie

Tradisjon, arv
og erfaring

I 1890 startet Mr. Gustaf Bong dagligvare- og delikatessebutikk i Ystad og kundene følte at butikken med bittesmå erter, gulrøtter, syltet løk og surkål var helt på nivå med de beste franske utsalg. På den tiden var hermetikk luksus og kundene var hovedsakelig slott og herregårder i nabolaget.


Utsalget blomstret og Bong AB Gustaf ble senere et pionerselskap i hermetikkindustrien, som hundre år senere lanserte den første ferdige fond til catering og deretter til matglade forbrukere, fortsatt med samme pionerånd, kvalitetsbevissthet og omsorg.

Bong Touch of Taste

Touch of philosophy

God mat er fantastisk, og å lage den kan være en stor del av smaksopplevelsen. Da kan det gjerne ta en hel dag. Men det er jo ikke alltid man har tid, eller lyst til å lage alt fra bunnen av. Vi vil gjøre det enkelt for deg å heve smaken på både hverdagsretter og festmat uten å måtte bruke altfor lang tid.

Med Bong Touch of Taste blir varme og kalde sauser mer smaksrike, supper fyldigere og gryteretter mer aromatiske. Risen får smak, kjøttet kan enkelt marineres og kjøttdeigen får ekstra karakter.

Lag maten akkurat som vanlig, tilsett noen dråper fond og smak til, eller ta 1,5 ss fond til 5 dl væske i stedenfor en buljongterning. Vanskeligere er det ikke.

 

Vårt løfte: Renere smak

Vi på Touch of Taste mener at gode og naturlige råvarer er det absolutt beste krydder og jobber hele tiden for renere innholdsdeklarasjoner. Utgangspunktet for vårt arbeid er enkelt: Vi mener helt enkelt at viltfond skal smake vilt, kantarellfond kantarell og fiskefond bare fisk.

Vi forbedrer og foredler kontinuerlig våre produkter og hører på våre kunder og omverden. Dette utviklingsarbeidet har blant annet ledet til noen viktige forandringer i vårt sortiment:

  • Våre produkter inneholder ingen tilsatte smaksforsterkere.
  • Vi har økt andelen hovedingrediens.
  • Enda renere og enklere innholdsdeklarasjoner.