1 / 8

Legg den kokte hummeren på et skjærebrett med ryggen opp og strekk ut halen.

2 / 8

Sett knivspissen i ”krysset” på ryggskallet. Trykk ned kniven bestemt og del ved halen. 

3 / 8

Vend hummeren og del så kroppen på samma måte som halen.

4 / 8

Ta bort magesekken på begge halvdelene. Ta bort tarmen om det trengs.

5 / 8

Åpne klørne ved å kutte eller banke med kniven. En nøtteknekker eller hammer, fungerer også godt. Gjør det samme med ____ , slik at du kan få tilgang til det gode kjøttet i klørne. En hummergaffel er perfekt for tilgang til alle kriker og kroker.

6 / 8

Ta ut halen.

7 / 8

Hummersmøret og ___ (rommen) (hvis det er en hunn) er virkelige delikatesser, så gå ikke glipp av dette.

8 / 8

Alt i kroppen går an å spise når magesekken er fjernet. Glem ikke at det også finnes mye godt kjøtt i ben og benfestene. Her er alt tilatt - munn, tenner eller en hummergaffel - alt for å ikke gå glipp av det gode kjøttet.